Kickboksen en Pads-training

Tijdens het kickboksen train je niet alleen je conditie, explosiviteit en kracht van je spieren. Je traint vooral ook je zelfvertrouwen, discipline, incasseringsvermogen en doorzettingsvermogen. Dit gaat je allemaal helpen tijdens het afvallen.

Een andere reden waarom veel mensen aan kickboksen doen, is dat het een goede manier is om stress te verminderen. Kickboksen heeft niet alleen positieve effecten op het lichaam, maar ook op de geest. Doordat je onder andere leert hoe je jezelf kunt verdedigen, krijgen mensen door kickboksen meer zelfvertrouwen. Bij KayFit nemen we de tijd om het beste uit jezelf te halen!

Ben je meer geïnteresseerd in pads-trainingen? Oók dat kan bij KayFit!

Pads-training, wat is het eigenlijk? Het is een vorm van trainen in het kickboksen, waarbij je één op één traint op je stoten en trappen. Daarnaast is padsen ook een perfecte work-out om je conditie op te bouwen. Je beweegt veel en wisselt snelle stootcombinaties af met korte rustperiodes. Dit is behoorlijk intensief en je zult zien dat je conditie met sprongen vooruitgaat.

Perfect om de techniek van het boksen onder de knie te krijgen, te verbeteren, of je even helemaal uit te leven. Wil je een keer meedoen met een pads-training en boks je al minimaal een maand? Geef je dan op voor een gratis proefles.

© Copyright - KAYFIT | KvK 83677798 | BTW NL003857332B94 | Alle genoemde prijzen zijn exclusief 9% btw | Gerealiseerd door YNNCK