Over KayFit

Mijn naam is Fatih, geboren in 1985, getrouwd en trotse vader van 3 prachtige kinderen. Al sinds jaar en dag houd ik mij bezig met sport en ben ik graag in beweging. Ik heb KayFit opgericht en heb het doel zoveel mogelijk mensen in Dronten en omgeving te motiveren en om de meest fitte versie van zichzelf te creëren.

Na een hernia operatie in 2010 en een auto-ongeluk in 2017 waardeer ik nog meer waar het menselijk lichaam allemaal toe in staat is. Fit zijn is een levensstijl en dit gaat onafscheidelijk gepaard met gezonde voeding en discipline. Ik heb inmiddels veel ervaring opgedaan om gerichte sport- en “Boksend Opvoeden” en wil deze kennis graag delen met anderen.

Graag vertel ik je ook meer over mijn gevorderden status van Boksend Opvoeden!

Mijn passie gevonden in kickboksen

Door als personal trainer werkzaam te zijn bij diverse sportscholen en trainer bij een voetbalclub, kwam ik tot het besef dat ik het in mij had om mensen op een effectieve wijze bij te staan. Uiteindelijk heb ik mijn passie gevonden in kickboksen en ik ben onder de indruk van wat deze sport kan doen voor zowel de mentaal als de fysieke gezondheid.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen in staat is om zijn/haar doelen te halen met de nodige dosis doorzettingsvermogen en de juiste begeleiding en ondersteuning. Wil jij ook het beste uit jezelf naar boven halen? Plan dan nu een afspraak voor een gratis proefles!

© Copyright - KAYFIT | KvK 83677798 | BTW NL003857332B94 | Alle genoemde prijzen zijn exclusief 9% btw | Gerealiseerd door YNNCK