#teamkayfit

Wil je met medewerkers of collega’s een leerzame boks-clinic volgen? KayFit geeft leuke, leerzame, inspannende, uitdagende én veilige boks-workshops en boks-clinics. Ideaal als team- of bedrijfsuitje!

De clinics kunnen bij ons in Dronten plaatsvinden, maar ook op een locatie naar keuze. Daarnaast is een training in de buitenlucht ook mogelijk. Op het strand bijvoorbeeld! Heb je een eigen locatie, dan komt KayFit graag bij jou op bezoek voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Het KayFit team staat voor je klaar

De basis bestaat uit een goede warming-up en uitleg van de boks-techniek die we gaan gebruiken. Daarna gaan we aan de slag met elkaar en proberen we de geleerde technieken samen uit. We geven elkaar feedback, moedigen elkaar aan en als het nodig is motiveren we elkaar. Boksen is namelijk samenwerken, verbinding maken, leren uitdelen en leren incasseren. We sluiten af met een cooling-down.

De clinic duurt ongeveer 60 minuten en is inclusief drinken. Goodie-bag met gezonde dingen? T-shirt/proteine bar/flesje water met je eigen logo? Dingen die mensen kunnen blijven gebruiken en dan reclame maken.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.

© Copyright - KAYFIT | KvK 83677798 | BTW NL003857332B94 | Alle genoemde prijzen zijn exclusief 9% btw | Gerealiseerd door YNNCK