Wat andere vinden van KAYFIT

Kickboxles van Fatih is echt een aanrader. Hij is geduldig en drijft je tot het uiterste. Hij weet de groep goed te motiveren. Hij maakt er elke training weer een feestje van. Na de les een voldaan gevoel

Top plek om te trainen. De trainer kan goed motiveren en laat je het maximale uit jezelf halen.    Ik zou het iedereen aanraden, met of zonder enige ervaring.

Ook al dacht ik dat kickboksen niets voor mij zou zijn, toch maar gewaagd aan een proefles. Resultaat: super enthousiast en 2x per week met veel plezier sporten. Leuke energieke lessen voor ieder niveau. Fatih motiveert om door te gaan, waar ik normaal zou afhaken. Leuke groep mensen, jong & minder jong! Kijk er altijd weer naar uit om een uurtje te knallen!

Sinds de zaktrainingen van Fatih blijf ik wekelijks naar de sportschool komen. Voorheen bij andere sportscholen haakte ik na bepaalde tijd vaak af. Fatih doet de lessen leuk brengen en geeft ook een goede begeleiding. Daarbij straalt hij zo’n positieve energie uit, dat je dat overneemt tijdens de les en er vol voor blijft gaan.